Stage & afstuderen

Wil je werken en leren tegelijk? Je loopt bij ons veel stage waardoor je de theorielessen meteen kan toepassen in de praktijk. Tijdens je stage zie je dat er binnen ons bedrijf veel aandacht is voor innovatie, zowel als het gaat om de techniek als om zaken als processen, veiligheid en het milieu.

Opleidingsvormen

Post Staalbouw en Post Staalmontage bieden een aantal verschillende leertrajecten aan. Afhankelijk van je wensen en ambitie kan je bij ons een leer- en/of werktraject volgen.

Beroepsbegeleidende leerweg
De beroepsbegeleidende leerweg (BBL) is een combinatie van werken en leren, waarbij je in dienst bent van Post Staalbouw of Post Staalmontage en daarnaast een opleiding volgt. In de BBL bedraagt het praktijkdeel zestig procent of meer van de studieduur en is daarmee meer dan in de beroepsopleidende leerweg (BOL).

Beroepsopleidende leerweg
Een beroepsopleidende leerweg (BOL) omvat een praktijkdeel van ten minste 20% en minder dan 60%. Er wordt in deze opleiding meer tijd in school doorgebracht dan bij BBL.

Afstuderen in de Staal?

Een haalbaarheidsonderzoek, veiligheidspreventie of staalconstructies ontwerpen, berekenen en uitwerken? Het kan bij Post Staalbouw en Post Staalmontage!

Zit jij in het laatste jaar MBO / HBO / WO en ben je op zoek naar een afstudeerproject in de staal? Stuur jouw sollicitatie in zodat wij kunnen beoordelen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Erkend leerbedrijf

Post Staalbouw en Post Staalmontage zijn door kennis- en adviescentra ECABO en KENTEQ geaccrediteerd en bevoegd om beroepspraktijkvorming voor het middelbaar beroepsonderwijs te verzorgen. Lees meer informatie over onze kwaliteitskeurmerken.