Certificaten en keurmerken

Post Staalbouw en Post Staalmontage hechten veel waarde aan veiligheidsnormen.
Om deze hoge standaarden te waarborgen zijn wij continue bezig met marktgerichte productinnovatie voor de verbetering van ons werkproces.

Om deze hoge standaarden te handhaven laat Post Staalbouw en Post Staalmontage zich jaarlijks op verschillende gebieden keuren.

Onderstaand een selectie van onze certificering en keurmerken. Neemt u gerust contact op indien u inhoudelijk informatie over één van deze certificaten wenst.

Certificaat

CE-markering en een prestatieverklaring

CE-markering en een prestatieverklaring verplicht op de levering van alle stalen en/of aluminium constructie-onderdelen. Met deze documenten kan de afnemer van een staal- en/of aluminium-constructie aantonen dat zijn gebouw/bouwwerk voldoet aan de eisen van het Bouwbesluit.

CertificaatEG FABRIEKS PRODUCTIE CONTROLE CERTIFICAAT
NEN-EN 1090-1:2009 / AC:2010

Constructieve delen van staal en aluminium – Deel 1: Eisen voor conformiteitsbeoordeling van dragende delen.

CertificaatISO 3834-2

Staalconstructies voor industriële en niet-industriële toepassingen waaronder bordessen, fiets- en voetgangersbruggen, leuningwerken, trappen en hijsbalken. EN-1090-2:2008 en klantspecifieke normen.

Certificaat

VCA**

Het veiligheidsmanagementsysteem is van toepassing op het uitvoeren van montage-, constructie- en onderhoudswerkzaamheden.

Certificaat

ECABO: Erkend leerbedrijf:

Post Staalbouw en Post Staalmontage zijn door ECABO bevoegd om beroepspraktijkvorming voor het middelbaar beroepsonderwijs te verzorgen.

Certificaat

KENTEQ: Erkend leerbedrijf

Erkenning BBL: 10114-1, 10121-1, 10121-2, 10124, 94301
Erkenning BOL: 10124, 90440, 94301
Erkenning VMBO: VMBO stage metaaltechniek

Certificaat

Keurmerk Nederlandse Staalbouw

Staalconstructiebedrijven die het Keurmerk Nederlandse Staalbouw voeren, staan garant voor veiligheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Ze zijn hiertoe uitgebreid onderzocht door onafhankelijke geaccrediteerde instanties.