Staalbouwers fuseren onder vleugels van Noord-Hollandse investeerder

v.l.n.r. Frank Sminia (VSA Technische Service), Jeffrey Schotvanger (Service Groep Nederland) en Jaap Zijlstra (Post Staalbouw).

Velsen-Noord, 19 september 2022

Staalbouwers fuseren onder vleugels van Noord-Hollandse investeerder
Krachtenbundeling Post Staalbouw en VSA Technische Service


Ruim 100 jaar na oprichting verkoopt de familie Post hun bedrijf Post Staalbouw aan Service Groep Nederland, eigenaar van de grotere branchegenoot VSA Technische Service. De staalbouwers Post en VSA gaan toewerken naar één nieuwe organisatie in
Velsen-Noord.
Met deze krachtenbundeling willen de twee bedrijven hun groei versnellen om in te kunnen spelen op de toenemende klantvraag. 

Beide bedrijven zijn actief in inspectie, constructie, service en onderhoud van constructiewerken in de industrie. Service Groep Nederland is al eigenaar van VSA Technische Service, Optimum Elektrotechniek en technische dienstverlener Facta, dat landelijk opereert vanuit 8 locaties. De groep heeft zo’n 400 medewerkers aan het werk.

Met deze fusie verwachten de twee staalbouwers zich te onderscheiden van concurrenten met een kleinere omvang. “Een verdere professionalisering en digitalisering van onze activiteiten plus de krachtenbundeling met VSA biedt ons bedrijf grote kansen in de toekomst. We krijgen aansluiting bij elkaars markten en kunnen onze opdrachtgevers een nog betere en completere service leveren”, aldus Jaap Zijlstra, algemeen directeur Post. 

Frank Sminia, algemeen directeur van de combinatie Post/VSA: “We willen op eigen kracht groeien, maar sluiten overnames ook niet uit. Daarbij kijken we in eerste instantie naar branchegenoten in Noord-Holland.”


Meer informatie over de bedrijven vindt u op https://www.poststaalbouw.nl/ en 
http://vsa-ts.com/. Voor aanvullende informatie kunt u zich richten tot:
Service Groep Nederland, Jeffrey Schotvanger, directie, + 31 6 51478048.CE-markering

CE_300_230Met ingang van 1 juli 2014 is een CE-markering en een prestatieverklaring verplicht op de levering van alle stalen en/of aluminium constructie-onderdelen. Met deze documenten kan de afnemer van een staal- en/of aluminium-constructie aantonen dat zijn gebouw/bouwwerk voldoet aan de eisen van het Bouwbesluit.

Post Staalbouw B.V. en Post Staalmontage B.V. leveren een CE-markering en prestatieverklaring op alle vervaardigde stalen en/of aluminium constructie-onderdelen. Post Staalbouw B.V. en Post Staalmontage B.V. zijn aangesloten bij de Vereniging Samenwerkende Nederlandse Staalbouw (www.staalbouw.net) en opgenomen in het FPC register van gecertificeerde bedrijven.

Post vernieuwd online

Post Staalbouw B.V. en Post Staalmontage B.V. zijn actief met het vervaardigen, leveren en monteren van constructiewerken ten behoeve van de weg- en waterbouw en voor industriële doeleinden. Dergelijke projecten behoeven een professioneel communicatie-platform. Post innoveert daarom op het internet, waar alle betrokkenen op de nieuwe website terecht kunnen voor informatie.

Professionele website

Schets website ontwerp door Active CollectiveJaap Zijlstra, directeur van Post Staalbouw koos voor de oplossing van Active Collective, een mediabureau uit Beverwijk gespecialiseerd in het realiseren van communicatie-toepassingen. Zij lanceerden de nieuwe website www.poststaalbouw.nl, een moderne én gebruiksvriendelijke website. Vanzelfsprekend is deze geoptimaliseerd voor mobiele gebruikers en online vindbaarheid zodat de bezoekers eenvoudig hun weg kunnen vinden.

Vragen over de website?
Neem gerust contact met op met Raymond Martens van Active Collective via de website, bel naar +31(0)8 7001 8099 of stuur een e-mailbericht.